palette
مقررات مربوط به تضاد منافع
اهداف و زمینه ها

مجله مديريت و برنامه ريزي در نظام­ هاي آموزشي دانشگاه شهيد بهشتي در مباحث مرتبط با موضوع مجله، آن دسته از مقالات پژوهشي را که قبلاً در مجلات علمي به چاپ نرسيده و يا براي چاپ ارسال نشده باشد، براي بررسي و داوري پذيرفته و در صورت تأييد به ترتيب اولويت وصول چاپ مي ­کند. مقالاتي که در سمينارها و کنفرانس­ هاي علمي ارائه شده­ اند، در صورت عدم انتشار مقاله کامل و در مجموعه مقالات مربوطه، در مجله قابل بررسي و چاپ است. زبان اصلي مقاله، فارسي و خلاصه آن به زبان انگليسي خواهد بود.

خط مشی مجله
علمی - پژوهشی
مقاله کوتاه
مقاله مروری
معرفی و نقد کتاب
خط مشی دسترسی آزاد

این مجله دسترسی فوری به محتوی خود بصورت آزاد دارا میباشد به این امید که پژوهشی که بصورت عمومی در دسترس باشد موجب تبادل بیشتر دانش در مقیاس جهانی میشود

منشور اخلاقی

تمامی دست اندرکاران محترم این مجله از قبیل نویسندگان، داوران، هیئت تحریریه، مسئولان و کادر دفتری مجله خود را ملزم به رعایت منشور اخلاقی مجله دانسته و تمام تلاش خود در راستای تحقق این موازین بکار خواهند بست:

رعایت حقوق مالکیت فکری: تلاش خواهد شد تا با ارائه ی دقیق مشخصات نویسندگان کلیه ی حقوق معنوی آن ها محفوظ مانده و از انتشار مطالب ارائه شده به این مجله توسط سایرین ممانعت بعمل آید. همچنین به هیچ وجه مقالات پیش از چاپ در مجله در اختیار سایرین قرار نگرفته و صرفاً مسئولین مجله به مقالات ارسالی دسترسی خواهند داشت.

داوری تخصصی و منصفانه: تصمیم گیری در مورد وجاهت علمی مقالات در هر مرحله ای بدون توجه به خصوصیات جنسیتی، قومی، نژادی و گرایشات جنسی، مذهبی، سیاسی و عقیدتی بوده و کلیه ی مقالات بدون ذکر نام نویسنده به داور یا داوران تخصصی ارجاع می گردد.

حفظ محرمانگی: مشخصات نویسندگان تا قبل از چاپ و مشخصات داوران همواره بصورت محرمانه مورد محافظت قرار گرفته و تا زمان مزبور به جز مسئولین مجله، هیچ شخص دیگری به مشخصات مورد اشاره و نیز فایل مقالات دسترسی نخواهد داشت.

فرآیند پذیرش مقاله

- ثبت نام اولیه توسط مولف در سامانه و ارسال مقاله

- بررسی مقاله و دریافت آن ظرف یک هفته توسط مدیر داخلی

- ارجاع مقاله به جلسه هیات تحریریه و در صورت عدم ایراد در مقاله نهایتا ارجاع به داوران

- ارزیابی مقاله توسط داوران و دریافت نتایج داوری

- جمع بندی و اعلام تصمیم توسط سردبیر مجله

- در صورت عدم پذیرش و رد مقاله به نویسندگان اطلاع رسانی خواهد شد و چنانچه مقاله نیاز به اصلاح داشته باشد، جهت اصلاح به مولف ارسال شده و مولف ملزم به اصلاح مقاله در مدت دو هفته می باشد.

- ارزیابی مجدد مقاله اصلاح شده توسط داوران در مدت دو هفته و در صورت پذیرش به مرحله ویرایش ارسال می شود.

- پس از انجام ویرایش ادبی و فنی، در نهایت مقاله در نوبت انتشار قرار گرفته و چاپ خواهد شد.

شرایط و ضوابط انتشار مقاله

محققان با رعایت سلامت و اصالت کامل نويسندگي در چهارچوب‌ هاي اخلاق حرفه ای زير، مقالات علمی - پژوهشي خود را تدوین و ارائه ‌نمایند:

1. عنوان مقاله جدید و برگرفته از محتوای مقاله و متناسب با فرآیند تحولات علمی، پیشینه تحقیق و مطالعه باشد.
  2. محتوای مقاله کاملاً برگرفته از کلیه منابعی است که در قسمت منابع و ماخذ مقاله به آن اشاره شده است، می باشد؛ لذا مطالب منتخب را به گونه ای که یکایک آن منابع را مشاهده و مطالعه کرده اید، در بخش منابع و ماخذ وارد نمايید.
  3. فرآیند تحقیق مطالب کاملاً منطبق با رویه هایی است که در مقاله ذکر شده باشد.
  4. صحت داده های تخصصی بر پایه فعالیت های پژوهشی و مطالعاتی نویسنده یا نویسندگان مقاله باشد.
  5. نتیجه گیری و منابع کاملاً مختص این مقاله است و بر مبنای اصول حاکم بر این فصل ‌نامه تهیه شده باشد.
  6. مشابه این مقاله قبلاً نبايد در نشریه دیگري يا حتي به يك زبان خارجي چاپ شده باشد و به طور هم ‌زمان برای دیگر نشریات نیز ارسال نشده باشد.

نمایه شده در پایگاه ها

google scholar

ISC

MAGIRAN

SID

سرقت ادبی

این مجله تنها مقالاتی را جهت ارسال به داوری پذیرش می نماید که ماحصل پژوهش اصیل فردی و یا گروهی نویسندگان آن باشد و هرگونه سرقت علمی را مذموم می­شمارد. این دسته از مقالات بایگانی شده و نویسندگان آن در لیست سیاه قرار خواهند گرفت و فصلنامه از پذیرش سایر مقالات آن نویسندگان نیز خودداری خواهد کرد. این مجله همچنین از نرم افزارهای موجود تشخیص سرقت ادبی و بازنویسی- مشابه ­یاب متون-  استفاده می نماید.

کپی رایت و قوانین نشر

حق نشر کلیه محتوای منتشر شده در فصلنامه خانواده پژوهی، متعلق به این مجله می باشد و امکان دسترسی آزادانه به همه این محتوا تحت لیسانس CC BY فراهم است.

حقوق خوانندگان:

خوانندگان می توانند از مقالات چاپ شده در این مجله بر اساس مجوز نشر مربوطه (CC BY) به عنوان شخص سوم استفاده کنند. همچنین می باید حقوق ثبت اختراع، علائم تجاری و سایر حقوق مالکیت معنوی (من جمله داده های تحقیقاتی) را رعایت کرده و نسبت به مطالب منتشر شده اعتبار درخوری قائل شوند.

حقوق نویسندگان:

نویسندگان می توانند مقاله چاپ شده خود در این مجله را بر اساس مجوز نشر مربوطه (CC BY) به کار ببرند؛ به این معنی که می توانند از مقالات خود برای تدریس در کلاس (ارائه مقاله به صورت کاغذی یا الکترونیکی) استفاده کنند. برای همکاران شناخته شده خود که می خواهند از مقاله استفاده شخصی کرده و یا در تز یا پایان نامه خود مورد استفاده قرار دهند، نسخه ای (من جمله از طریق ایمیل) ارسال کنند. نویسندگان می توانند در کارهای تلفیقی آینده خود از مقاله فعلی و نتایج آن استفاده کنند؛ آن را به صورت کتابی بسط دهند؛ برای آماده سازی کارهای استخراجی دیگر خود آن را به کار برند؛ و در سایر کارهای خود بخش ها یا گزیده ای از مقاله را استفاده کنند.

حقوق مجله:

مجله می تواند از نویسندگان بخواهد شرح دهند که مقاله ارسالی آنان قبل چاپ نشده است (مگر این که به صورت چکیده، بخشی از سخنرانی و یا پایان نامه دانشگاهی چاپ شده باشد)، همچنین در حال حاضر برای چاپ در جای دیگری تحت بررسی نیست؛ و در صورت پذیرش مقاله در این مجله، آن را بدون رضایت کتبی صاحب حق نشر (مدیریت و برنامه ریزی در نظام های آموزشی)، به شکل فعلی در هیچ مجله دیگر حتی صرفاً به صورت الکترونیکی، چه به زبان فارسی یا هر زبان دیگری چاپ نخواهند کرد.

در صورت وقوع هر گونه تخلفی، مجله مدیریت و برنامه ریزی در نظام های آموزشی حق شکایت قانونی را برای خود محفوظ می دارد.